Samenwerking is ons motto

Onze uitgebreide ervaring en gedrevenheid, maken dat u voor een heel groot deel ontzorgt kan worden in uw personeelsbeleid. Wij kunnen middels een goede voorselectie de zaken zo voor u organiseren dat u alleen maar gebruik hoeft te maken van ons gekwalificeerde medewerkers. Zonder daarvoor al te veel kostbare tijd te investeren.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Onze veelzijdigheid maakt dat wij alles en iedereen op elkaar af kunnen stemmen en doordat wij met vele bedrijven en organisaties samenwerken zijn we nog flexibeler.

Duurzaamheid.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en zorgen voor goede contacten.

Een goede vertrouwensrelatie is alleen maar op te bouwe uit duurzaamheid en een goede serviceinstelling. Zorg hebben voor je product en je resultaten en de tevredenheid opzoeken bij je klanten. Dat is waar UnieJob zich volledig op richt.

Om deze duurzaamheid instant te houden geven wij u graag waar mogelijk ook advies over hoe u de zaken zo scherp en efficiënt mogelijk kunt houden.

Flexibiliteit in vast werk.

In tijden waar vast personeel wel gewenst is maar vaak een grote risicofactor kunt u eerst in alle flexibiliteit kijken of iemand goed is voor uw bedrijf. Zonder daarbij direct belastende verplichtingen aan te gaan die u belemmeren in uw bedrijfsvoering. UnieJob helpt u hierbij.

Opleidingen.

UnieJob maakt werk van werk en met grote zorg organiseren wij ook degelijke opleidingen.

Zo zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van Microsoft Office opleidingen in alle bestaande versies en eindgebruikerprogramma’s. U moet hierbij onder andere denken aan bekende programma’s als Word, Excel, en dergelijke. U kan via ons altijd een beroep doen op alle opleidingen die u maar nodig heeft voor uw mensen, zodat iedereen goed voorbereid zijn werk kan verrichten.

Onze flexibele maatschappij vergt voortdurend aanpassingen en UnieJob is hier helemaal op voorbereid.

Detachering.

Voor grote en kleine projecten in uw organisatie hebben wij onze detachering. U kan zonder zorgen de tijdelijke extra taken professioneel te laten vervullen en uitvoeren. Uw bedrijfskwaliteit wordt bewaakt zonder dat u er veel omkijken naar heeft.