Wat  is UnieJob voor u?Wat  is UnieJob voor u?

Wat is UnieJob voor u?

Uniejob is een gedegen uitzendbureau dat staat voor kwaliteit en gedrevenheid. Duurzaamheid is een groot goed voor ons uitzendbureau en dat kan alleen bereikt worden als er kwaliteit geleverd wordt voor iedereen. Als werknemer is het erg belangrijk dat u kan rekenen op de organisatie waaraan u uw vertrouwen geeft. U moet weten dat u heel gerust kan vertrouwen op de ervaring zorg die u van een goed uitzendbureau kan verwachten.
Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar en zorgen voor goede contacten.

Vast werk

Vast werk

In deze tijd waarin vele mensen naast flexibel werk ook zeker naar vast werk zoeken kunnen wij ook heel veel voor u betekenen.

Wij zijn voor u het platform naar een vaste baan, U en de werkgever kunnen aan elkaar snuffelen en samen bepalen of beide partijen samen klikken. Op deze wijze kunt u zonder veel te hoeven solliciteren toch aan voor u passend werk komen.

Opleidingen

Opleidingen

UnieJob maakt werk van werk en met grote zorg organiseren wij ook degelijke opleidingen.
Zo zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van Microsoft Office opleidingen in alle bestaande versies en eindgebruikerprogramma’s. U moet hierbij onder andere denken aan bekende programma’s als Word, Excel, en dergelijke.
Detachering

Detachering

Voor de mensen die graag afwisseling hebben in hun werk en van werkomgeving willen veranderen eens in de zoveel tijd, hebben wij onze detachering, waarin u de uitdaging aan kan gaan op verschillende werkplekken uw talent in te zetten.